Triovision Master doos

Triovision Master

Huch Spiele

HUCH-877796

Nieuw

Verplaats één speelstuk op het veld zodat er een situatie ontstaat zoals afgebeeld op een van de open liggende speelkaarten. Als dat lukt mag je de desbetreffende kaart hebben.

Wie aan het eind van het spel de meeste kaarten heeft verzameld is de winnaar van het spel.

Dit is de 'Master' versie van Triovision.

Meer details

2 Items

op voorraad

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 18,99

Tax included
Verzending: 1 tot 2 dagen

If you buy this product, you will receive ~ Loyalty Points.
onze vermelding op www.keurmerk.info

Meer informatie

Om het speelbord liggen 12 kaarten 'open' op tafel. Alle spelers zoeken tegelijk of ze één van de speelstukken op het bord zó kunnen verplaatsen zodat speelstukken opgesteld zijn zoals afgebeeld op een van de kaartjes. Wie als eerste een mogelijkheid ziet mag één speelstuk verzetten en als de situatie overeenkomt met het kaartje het desbetreffende kaartje hebben. Wie aan het eind van het spel de meeste kaarten heeft verzameld, heeft gewonnen.

Het verschil tussen deze 'master' versie en de gewone versie is dat bij deze master versie er verschillende speelstukken zijn waar er bij de gewone versie alleen maar pionnen zijn. Ook is er een kleur extra.

Daarnaast zijn de 'aanwijzingen' op de kaartjes ook anders. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat er op de kaartjes alleen maar een vorm wordt weergegeven, maar geen kleur of andersom. Dus alleen een een kleur, maar geen vorm.

Tijdens het spelen wordt er niet alleen een beroep gedaan op het ruimtelijk inzicht, maar ook op het concentratie vermogen.

Triovison Master is niet alleen een leuk familiespel, maar zeker ook geschikt om in te zetten in een begeleidingstraject.

"Wat een geweldige leversnelheid! Keurig verpakt." - RT Praktijk Vermeulen

"Als je boven een bepaald bedrag aan spellen kocht, dan mocht je een gratis spel uitkiezen. Ik had deze actie over het hoofd gezien, maar ik werd hier speciaal nog over gebeld om mij hier alsnog op te attenderen." - Monique