id="product" class="product product-441 product-triovision-master category-196 category-denkspel hide-left-column hide-right-column lang_gb">

Triovision Master

Reference: HUCH-877796

Manufacturer:

Verplaats één speelstuk op het veld zodat er een situatie ontstaat zoals afgebeeld op een van de open liggende speelkaarten. Als dat lukt mag je de desbetreffende kaart hebben.

Wie aan het eind van het spel de meeste kaarten heeft verzameld is de winnaar van het spel.

Dit is de 'Master' versie van Triovision.

This product is no longer in stock

€18.99 Tax included

Om het speelbord liggen 12 kaarten 'open' op tafel. Alle spelers zoeken tegelijk of ze één van de speelstukken op het bord zó kunnen verplaatsen zodat speelstukken opgesteld zijn zoals afgebeeld op een van de kaartjes. Wie als eerste een mogelijkheid ziet mag één speelstuk verzetten en als de situatie overeenkomt met het kaartje het desbetreffende kaartje hebben. Wie aan het eind van het spel de meeste kaarten heeft verzameld, heeft gewonnen.

Het verschil tussen deze 'master' versie en de gewone versie is dat bij deze master versie er verschillende speelstukken zijn waar er bij de gewone versie alleen maar pionnen zijn. Ook is er een kleur extra.

Daarnaast zijn de 'aanwijzingen' op de kaartjes ook anders. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat er op de kaartjes alleen maar een vorm wordt weergegeven, maar geen kleur of andersom. Dus alleen een een kleur, maar geen vorm.

Tijdens het spelen wordt er niet alleen een beroep gedaan op het ruimtelijk inzicht, maar ook op het concentratie vermogen.

Triovison Master is niet alleen een leuk familiespel, maar zeker ook geschikt om in te zetten in een begeleidingstraject.

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

RIP Rumis

De laatste exemplaren van Rumis Het einde nadert van de voorraad van de houten versie van Rumis (de 4-persoons versie). Heb je...

Feb 2, 2022 2564

Read More

Customers who bought this product also bought:

30 other products in the same category: