DuoPuzzle doos voorkant
  • DuoPuzzle doos voorkant
  • DuoPuzzle doos achterkant
  • DuoPuzzle
  • DuoPuzzle

Duo Puzzle

Smart Games

Nieuw

Een logisch denkspel voor jonge kinderen waarbij ze de puzzelstukken in 2 lagen op elkaar leggen om de oplossing te vinden. Dit spel is geschikt voor jonge kinderen vanaf 3 jaar en iets oudere kinderen.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 22,49

Tax included
Bezorging : 2 to 3 weken

If you buy this product, you will receive ~ Loyalty Points.
onze vermelding op www.keurmerk.info

Meer informatie

Bij dit logisch denkspel moet je de puzzelstukken in 2 lagen op elkaar leggen om de oplossing te vinden. Probeer met de puzzelstukken de afbeelding op een opdrachtkaartje na te bouwen. Dit spel is geschikt voor jonge kinderen (vanaf 4 jaar) en iets oudere kinderen.De jonge kinderen moeten eerst je ene laag nabouwen die op het kaartje staat afgebeeld en daar na de tweede laagn.Bij de opdrachten voor de iets oudere kinderen staat alleen hde uiteindelijke afbeelding afgebeeld. De kinderen moetn dus zelf door logisch redeneren en ruimtelijk inzicht achterhalen welke puzzelstukken voor de onderste laag gebruikt moeten worden en welke puzzelstukken voor de bovenste laag.

"Dikke pluim! Allereerst, ik bestelde en betaalde mijn bestelling maandagavond, woensdag middag al geleverd! Mijn verhaal: Een onderdeel uit het spel dat in bestelde was stuk. Ik mailde hen hierover, dit was natuurlijk niet hun fout maar de fout van de fabrikant. Op 2 dagen tijd hadden ze met hun leverancier geregeld dat zij rechtstreeks een nieuw onderdeel met de post opstuurde. Top service! " - Jolien

"Erg snelle levering. Bedankt! " - REC Rivierenland