Bausack doos voorkant
  • Bausack doos achterkant
  • Bausack doos + spel
  • Bausack doos voorkant

Bausack

Zoch Spiele

ZOCH-20200

Nieuw

Bausack is inmiddels een klassieker onder de strategische bouwspellen. Bausack is een spel voor 2 tot 7 personen waarbij men een eigen toren bouwt en moet proberen deze zo lang mogelijk te laten staan.

Meer details

3 Items

Gratis verzending

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 64,99

Tax included
Verzending: 1 tot 2 dagen

If you buy this product, you will receive ~ Loyalty Points.
onze vermelding op www.keurmerk.info

Meer informatie

VERSIE 1
Er zijn verschillende versies van spelregels in 'omloop' van dit spel. Bij de huidige spelregels worden blokken door een veilingmeester geveild. Daarbij zijn er twee mogelijkheden. Je biedt op een blokje dat je graag wilt hebben of je biedt om ervoor de zorgen dat je blokje niet hoeft te nemen. De hoogste bieder mag het blokje hebben of hoeft het juist niet te nemen (afhankelijk van hoe het geveild wordt). Blijft jouw toren als laatste overeind dan ben je de winnaar van het spel.Wat dit spel zo leuk maakt is dat je als veilingmeester tot op zekere hoogte het spel kan beïnvloeden afhankelijk van welk blokje je kiest en hoe het geveild wordt. Het kan echter ook voorkomen dat je keuze tegen je werkt.

VERSIE 2:
Degene die het eerst vijf punten heeft verzameld is de winnaar.De spelers nemen om de beurt een blokje uit de zak en plaatsen deze op de toren. Als je een blokje plaats en de toren valt daarna om dan krijgt je voorganger 1 boon ( 1 punt). Vervolgens gaan de blokken weer in de zak en begint het spel opnieuw (nieuwe ronde). De speler die het eerst 5 bonen (5 punten) heeft verzameld is de winnaar van het spel.Een Nederlandse vertaling van de spelregels kan gedownload worden op http://users.khbo.be/spelarch/PDFspelregels/418.pdf.

Bausack is een absolute aanrader !!!

Inhoud:
- 63 houten blokken in zeer veel verschillende vormen
- Stoffen opbergzak
- Zakje met edelstenen
- Spelregels (Duits, Engels)

Datasheet

Soort spel Abstract strategiespel

"Prima communicatie, vriendelijk en snelle levering." - Klant

"zeer goede communicatie en service zodra het artikel niet op voorraad is" - Robin