RUMIS+
RUMIS+ RUMIS+ RUMIS+ RUMIS+

Rumis+

Murmel

Nieuw

Dit is de twee persoonsversie van Rumis en tevens te gebruiken als uitbreidingsset op Rumis. Voor een uitgebreide omschrijving van Rumis kijk bij 'omschrijving' of hier.

Meer details

27 Items

€ 28,99

Tax included
Verzending: 1 tot 2 dagen

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 28 loyaliteitspunten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 28 points die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,70.

onze vermelding op www.keurmerk.info

Meer informatie

RUMIS, betekent 'stenen' in de de taal Quenchua, een taal uit de oudheid.

Rumis is een strategiespel met geometrische vormen en is gebaseerd op de bijzondere architectuur van de Inca's. Meer dan 500 jaar geleden bouwden de Inca's zeer grote bouwwerken met stenen waarvan sommige stenen meer dan 200 ton wogen. Deze stenen moesten vervoerd worden over onherbergzame gebieden. De bouwers plaatsten de stenen dusdanig tegen elkaar aan dat ze geen cement nodig hadden.

 

De spelers moeten met behulp van verschillende bouwstenen replica's maken van de bouwwerken die de Inca's maakten. Ze bouwen allemaal aan hetzelfde bouwwerk. Degene die zijn stenen op de slimste manier weet te gebruiken en het grootste oppervlak met zijn kleur weet te maken is de uiteindelijke winnaar van het spel.

Dit spel heeft wereldwijd al vele prijzen gewonnen, waaronder de Mensa Select Award.

 

Dit is de twee persoonsversie van Rumis. Daarnaast is het ook een uitbreidingsset op Rumis. In combinatie met Rumis kan er dan met 6 personen gespeeld worden.

LET OP: Dit is geen uitbreidingsset voor de plastic versie van Rumis

 

Inhoud:

- 44 houten bouwstenen in 4 verschillende kleuren

- 3 speelborden dubbelzijdig bedrukt (6 speelvelden)

- Spelregels

"Wat een geweldige leversnelheid! Keurig verpakt." - RT Praktijk Vermeulen

"Als je boven een bepaald bedrag aan spellen kocht, dan mocht je een gratis spel uitkiezen. Ik had deze actie over het hoofd gezien, maar ik werd hier speciaal nog over gebeld om mij hier alsnog op te attenderen." - Monique