CUBICUP
CUBICUP CUBICUP CUBICUP video

Cubicup

Nieuw

Cubi Cup is een strategisch spel voor twee personen dat veel ruimtelijk inzicht vereist. Het doel van het spel is om de top van de piramide neer te leggen.
Een vlot ruimtelijk abstract strategie spel voor 2 personen.
Een aanrader !

Meer details

93 Items

€ 31,99

Tax included
Verzending: 1 tot 2 dagen

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 31 loyaliteitspunten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 31 points die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,78.

Rating:
(read 1 reviews)
Rated 5.00/5 based on 1 customer reviews
onze vermelding op www.keurmerk.info

Meer informatie

CubiCup is een strategisch spel voor twee personen dat veel ruimtelijk inzicht vereist. Het doel van het spel is om de top van de piramide neer te leggen.

Iedere speler heeft een eigen kleur waarmee hij speelt. Om de beurt mogen de spelers een blokje op het speelveld neerleggen. Men moet proberen zoveel mogelijk CubiCups te maken. Een CubiCup wordt gevormd door drie blokjes die aan elkaar grenzen zodat ze een 'holletje' vormen. Wanneer men een CubiCup heeft gemaakt moet de tegenstander een blokje in de CubiCup neerleggen en voor straf moet hij nog een extra blokje op het speelveld neerleggen.

Naast dat je zelf probeert CubiCups te maken, moet je natuurlijk ook proberen te voorkomen dat je tegenstander CubiCups maakt.Door meer CubiCups te maken dan je tegenstander zal jij uiteindelijk meer blokjes overhouden en zul je dus de top van de piramide kunnen maken.

Dit spel is niet alleen schitterend in houd uitgevoerd, maar ook waanzinnig leuk om te spelen. Een aanrader !
Het is daarom ook een van onze favorieten.

 Dit spel is verkrijgbaar in 2 verschillende kleurvariaties namelijk: licht/donker ongelakt hout en rood/blauw gelakt hout.

 Inhoud:
- Houten speelstukken
- 38 vierkante houten blokjes (2 verschillende kleuren)
- Spelregels (Nederlands)

Datasheet

Soort spel Abstract strategiespel
Leeftijd vanaf 8 jaar
Aantal spelers 2 spelers
Speelduur 5 - 10 minuten
Uitgever Cubiteam
Vaardigheden Waarnemen, Niet impulsief zijn, Nauwkeurig zijn, Ruimtelijke relaties, Selecteren, Plannen, Logisch denken, Analyseren
Spelregels Nederlands
Bijzonderheden Eigen import

Reviews

Cube is fantastisch

Wil je leerlingen of kinderen helpen bij het verwerven van ruimtelijk inzicht? Wil je werken aan de ontwikkeling van de cognitieve bouwstenen zoals waarnemen en relaties leggen? Nou dan kan ik je van harte deze cube aanbevelen die al 6 jaar trouwe diensten verleent in mijn praktijk bij jong en oud

Was this comment useful to you? Yes No

"Zeer snelle levering, keurig en zorgvuldig verpakt. Correcte afhandeling via mailverkeer (op de hoogte van 'in behandeling', 'betaling ontvangen' en 'verzonden'.)" - Denknavigatie

"Snel en keurig verpakt geleverd! Veel keuze uit niet alledaagse spullen. " - Sarah