CUBICUP
CUBICUP CUBICUP CUBICUP video

Cubicup

Nieuw

Cubi Cup is een strategisch spel voor twee personen dat veel ruimtelijk inzicht vereist. Het doel van het spel is om de top van de piramide neer te leggen.
Een vlot ruimtelijk abstract strategie spel voor 2 personen.
Een aanrader !

Meer details

87 Items

€ 31,99

Tax included
Verzending: 1 tot 2 dagen

Review:
(4 Reviews lezen)
Rated 4.75/5 based on 4 customer reviews
If you buy this product, you will receive ~ Loyalty Points.
onze vermelding op www.keurmerk.info

Meer informatie

CubiCup is een strategisch spel voor twee personen dat veel ruimtelijk inzicht vereist. Het doel van het spel is om de top van de piramide neer te leggen.

Iedere speler heeft een eigen kleur waarmee hij speelt. Om de beurt mogen de spelers een blokje op het speelveld neerleggen. Men moet proberen zoveel mogelijk CubiCups te maken. Een CubiCup wordt gevormd door drie blokjes die aan elkaar grenzen zodat ze een 'holletje' vormen. Wanneer men een CubiCup heeft gemaakt moet de tegenstander een blokje in de CubiCup neerleggen en voor straf moet hij nog een extra blokje op het speelveld neerleggen.

Naast dat je zelf probeert CubiCups te maken, moet je natuurlijk ook proberen te voorkomen dat je tegenstander CubiCups maakt.Door meer CubiCups te maken dan je tegenstander zal jij uiteindelijk meer blokjes overhouden en zul je dus de top van de piramide kunnen maken.

Dit spel is niet alleen schitterend in houd uitgevoerd, maar ook waanzinnig leuk om te spelen. Een aanrader !
Het is daarom ook een van onze favorieten.

 Dit spel is verkrijgbaar in 2 verschillende kleurvariaties namelijk: licht/donker ongelakt hout en rood/blauw gelakt hout.

 Inhoud:
- Houten speelstukken
- 38 vierkante houten blokjes (2 verschillende kleuren)
- Spelregels (Nederlands)

Datasheet

Soort spel Abstract strategiespel
Leeftijd vanaf 8 jaar
Aantal spelers 2 spelers
Speelduur 5 - 10 minuten
Uitgever Cubiteam
Vaardigheden Waarnemen, Niet impulsief zijn, Nauwkeurig zijn, Ruimtelijke relaties, Selecteren, Plannen, Logisch denken, Analyseren
Spelregels Nederlands
Bijzonderheden Eigen import

Fantastisch leuk spel voor jong&oud!!!

Het is een fantastisch leuk spel! Je moet alert blijven tot het einde! Als je denkt dat je gewonnen hebt en jouw aandacht laat verslappen, kun je zomaar alsnog verslagen worden!!! Ik speel het met mijn kinderen van inmiddels 9 en 12 jaar oud al ruim een half jaar. Het blijft leuk en verrassen.

Algehele beoordeling
Spelplezier
Duidelijkheid spelregels
Kwaliteit spelmateriaal
Prijs
Was deze review nuttig? ja Nee

leuk spel, want aan het eind een verrassende wending kan hebben...

leuk spel, want aan het eind een verrassende wending kan hebben... helaas zat één van de gelijmde blokjes los bij het uitpakken van het spel

Algehele beoordeling
Spelplezier
Duidelijkheid spelregels
Kwaliteit spelmateriaal
Prijs
Was deze review nuttig? ja Nee
Antwoord van :s%
Vervelend van het loszittende blokje. Ik ga ervan uit dat ik het naar behoren heb opgelost door het spel om te ruiten voor een nieuw spel.

Spel dat kinderen graag spelen

Het spel Cubi-cub heb ik al jaren en ik speel het graag met kinderen en zij spelen het ook graag. In het begin is het spel verwarrend omdat het perspectief anders is, je kijkt onder hoeken van 60 graden.
Behalve het trainen van ruimtelijke relaties, vind ik het ook een geweldig spel om kinderen bewust te maken van (niet) egocentrisch communiceren.
Als de tegenspeler vooral uit is op winnen, dan let hij niet op de stappen die de andere speler zet. Gevolg gemiste kans en verlies.
Dit patroon kun je mediëren.
Ook het aanpakgedrag kan gestimuleerd worden: Wat moet je doen, waar moet je op letten, hoe ga je het aanpakken, wat zijn de gevolgen van je keuzes nu en over een paar stappen?
Zijn vragen die geoefend kunnen worden.

Algehele beoordeling
Spelplezier
Duidelijkheid spelregels
Kwaliteit spelmateriaal
Prijs
Was deze review nuttig? ja Nee

Cube is fantastisch

Wil je leerlingen of kinderen helpen bij het verwerven van ruimtelijk inzicht? Wil je werken aan de ontwikkeling van de cognitieve bouwstenen zoals waarnemen en relaties leggen? Nou dan kan ik je van harte deze cube aanbevelen die al 6 jaar trouwe diensten verleent in mijn praktijk bij jong en oud

Algehele beoordeling
Spelplezier
Duidelijkheid spelregels
Kwaliteit spelmateriaal
Prijs
Was deze review nuttig? ja Nee

"Weer super snelle levering Op de site krijg je goede impressie van het product. " - Lisette

"Geweldig zo snel als alle leveringen worden bezorgd. Uit alle mailtjes is direct duidelijk hoe het met de bestelling staat. Ook geeft dit een vertrouwd gevoel. Er wordt serieus mee omgegaan. Ga zo door! " - RT Praktijk Vermeulen