Jungle Speed uitbreiding

Jungle Speed uitbreiding

Asmodee

ASM02-002

Nieuw

Jungle Speed is een waanzinnig leuk (re)actiespel dat ook nog eens met veel personen (2-10) gespeeld kan worden. Dit is een uitbreidingsset met 80 nieuwe kaarten.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 9,99

Tax included
Bezorging : 2 to 3 weken

If you buy this product, you will receive ~ Loyalty Points.
onze vermelding op www.keurmerk.info

Meer informatie

Dit is een uitbreidingsset van het waanzinnig leuke (re)actiespel Jungle Speed en bevat 80 nieuwe kaarten.
Zorg ervoor dat je als eerste je speelkaarten kwijt bent en je bent winnaar van het spel. Maar pas op: Let even niet en je hebt krijgt weer een stapeltje kaarten van je tegenstander. Echt een waanzinnig leuk spel

Er zijn 80 speelkaarten in 18 verschillende patronen en verschillende kleuren. Al deze kaarten worden verdeeld over de spelers en de totem wordt zodanig op tafel geplaatst dat alle spelers er gemakkelijk bij kunnen. Het spel kan nu beginnen. De spelers draaien om de beurt een kaart om en leggen deze voor zich neer. Zodra er twee kaarten op tafel liggen met hetzelfde patroon op de kaarten moeten de twee spelers zo snel mogelijk de totem pakken. Wie als eerste de totem heeft, mag zijn 'open' stapeltje speelkaarten aan de tegenstander geven.Maar let op, want sommige figuren lijken wel hetzelfde, maar zijn net iets anders! De speler die als eerste geen kaarten meer heeft is de winnaar van het spel. Dit spel vraag concentratie en reactiesnelheid !

Een slim spel voor snelle handen!
Concentratie en snelheid zijn erg belangrijk. En dat is nog niet alles: speciale kaarten maken het nog net iets ingewikkelder voor nog meer hilariteit in het spel!

Inhoud:
-88 speelkaarten
- Totem
- Reiszakejs
- Spelregels (Nederlands, Frans)

Datasheet

Soort spel Reactiespel, Kaartspel
Leeftijd vanaf 7 jaar
Aantal spelers 2 - 8 spelers
Speelduur 10 - 20 minuten
Uitgever Asmodee
Vaardigheden Waarnemen, Niet impulsief zijn, Nauwkeurig zijn, Vergelijken, Onveranderbaarheid inzien
Spelregels Nederlands, Duits, Frans, Engels

"Snel en keurig verpakt geleverd! Veel keuze uit niet alledaagse spullen. " - Sarah

"Geweldig zo snel als alle leveringen worden bezorgd. Uit alle mailtjes is direct duidelijk hoe het met de bestelling staat. Ook geeft dit een vertrouwd gevoel. Er wordt serieus mee omgegaan. Ga zo door! " - RT Praktijk Vermeulen