Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/vhosts/denkspellenparadijs.nl/www/modules/bestkit_views/bestkit_views.php on line 834
Logeo Ratio - Denkspel - logisch redeneren | denkspellenparadijs.nl
Logeo Ratio doos + spel
  • Logeo Ratio doos achterkant
  • Logeo Ratio doos voorkant
  • Logeo Ratio doos + spel

Logeo Ratio

Huch Spiele

HUCH-874016

Nieuw

Logeo Ratio is een spel waarbij men aan de hand van visuele aanwijzingen 9 blokjes op een spelbord moet leggen.Het spel bestaat uit 80 opdrachtkaarten. De moeilijkheidsgraad van de kaarten neemt toe naarmate men verder komt.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 25,99

Tax included
Bezorging : 2 to 3 weken

If you buy this product, you will receive ~ Loyalty Points.
onze vermelding op www.keurmerk.info

Meer informatie

Logeo Ratio is een spel waarbij men aan de hand van visuele aanwijzingen 9 blokjes op een spelbord moet leggen.Het spel bestaat uit 80 opdrachtkaarten. De moeilijkheidsgraad van de kaarten neemt toe naarmate men verder komt. Voor elke opdrachtkaart is maar één juiste oplossing. De belangrijkste cognitieve functies waarbij in dit spel een beroep op wordt gedaan zijn: nauwkeurig zijn, veronderstelllingen maken, ruimtelijke relaties leggen en logisch denken. Dit spel is zeer geschikt om als lesmateriaal op scholen te gebruiken.

Inhoud:
-Speelbord
- 9 houten speelstukken in 3 verschillende kleuren (rood, geel en blauw) en 3 verschillendenvormen (vierkanten, driehoeken en cirkels)
- Opdrachkaartenboek met daarin 80 opdrachtkaarten
- Spelregels (DUITS). Nederlandse spelbeschrijving wordt bijgevoegd

Datasheet

Soort spel Breinbrekers
Leeftijd vanaf 6 jaar
Aantal spelers 1 speler
Speelduur 10 - 20 minuten
Uitgever Huch
Vaardigheden Waarnemen, Niet impulsief zijn, Nauwkeurig zijn, Ruimtelijke relaties, Gegevens verzamelen, Relaties leggen, Selecteren, Systematisch zoeken, Veronderstellingen maken, Logisch denken, Analyseren
Spelregels Nederlands, Duits
Bijzonderheden Eigen import

Related Posts

Rated 4.80 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Goed

Puzzels die stimuleren om door te gaan. Het spel begint makkelijk en neemt toe in moeilijkheid naarmate je verder vordert. Jongeren die cognitief op een hoger niveau functioneren kun je uitstekend stukken laten overslaan, als je maar zorgt dat ze de verschillende onderdelen in de opbouw wel meekrijgen. Je kunt daardoor snel naar het juiste niveau per leerling. Het spel maakt het mogelijk om de aanpak van de leerling goed te zien, wordt er systematisch gewerkt of via trial and error. Ook de flexibiliteit wordt zichtbaar als blijkt dat er een ]fout gemaakt is,enzovoort. Dit is ene heel bruikbaar spel voor het oefenen van verschillende cognitieve functies en daarnaast gewoon ook heel leuk om te spelen.

Algehele beoordeling
Spelplezier
Duidelijkheid spelregels
Kwaliteit spelmateriaal
Prijs
Was deze review nuttig? ja Nee

"Mijn ervaringen blijken uit de scores, die ik gegeven heb en behoeven geen nadere explicatie." - Robert

"Heel snel geleverd. " - Klant