Circuit Maze doos + spel
  • Circuit Maze doos + spel
  • Circuit Maze hoe te spelen
  • video

Circuit Maze

Thinkfun

think-541008

Nieuw

Deze 60 lastige en slimme uitdagingen bieden urenlang 'electricfying' plezier en laten kinderen kennis maken met de beginselen van serie en parallel schakelingen.

Meer details

1 Item

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 34,99

Tax included
Verzending: 1 tot 2 dagen

If you buy this product, you will receive ~ Loyalty Points.
onze vermelding op www.keurmerk.info

Meer informatie

Het doel bij de opdrachtkaarten is om de aangegeven blokjes zo te ordenen dat je een echte stroomkring maakt waardoor de lampjes oplichten.
Door het bouwen van een stroomkring en tegelijk uitdagende problemen op te lossen, boost het kind zijn of haar intellectuele capaciteiten. Het maakt daarbij het tegelijkertijd ook op een leuke manier kennis met electriciteit zonder te kans te lopen zich te electrocuteren.

Dit spel biedt je kleine elektrotechnicus urenlang intens speel- en puzzelplezier, dankzij de zestig opdrachtkaartjes die oplopen in moeilijkheidsgraad.

Inhoud:
- 1 speelbord
- 60 opdrachtkaartjes
- 21 speelstukken
- spelregels (Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans)

Datasheet

Soort spel Breinbrekers, Puzzel, Denkspel
Leeftijd vanaf 8 jaar
Aantal spelers 1 speler
Speelduur 5 - 10 minuten
Uitgever Thinkfun Games
Vaardigheden Waarnemen, Niet impulsief zijn, Nauwkeurig zijn, Ruimtelijke relaties, Selecteren, Logisch denken, Analyseren
Spelregels Nederlands, Duits, Frans, Engels

"Absoluut snelle respons bij vragen via mail. Zeer correcte beantwoording bij vragen of opmerkingen. Ik ervaar dit als bijzonder prettig!"

"Als je boven een bepaald bedrag aan spellen kocht, dan mocht je een gratis spel uitkiezen. Ik had deze actie over het hoofd gezien, maar ik werd hier speciaal nog over gebeld om mij hier alsnog op te attenderen." - Monique