Bunny Boo doos voorkant
Bunny Boo doos voorkant Bunny Boo doos achterkant Bunny Boo

Bunny Boo

Smart Games

Nieuw

Leer door het oplossen van de opdrachten spelenderwijs begrippen zoals boven/onder, binnen/buiten en zichtbaar/verborgen. Bunny Boo is genomineerd voor speelgoed van het jaar 2013.

Meer details

1 Item

In voorraad

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 27,99

Tax included
Verzending: 1 tot 2 dagen

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 27 loyaliteitspunten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 27 points die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,68.

onze vermelding op www.keurmerk.info

Meer informatie

Met Bunny Boo kunnen jonge kinderen de fascinerende wereld van 2D en 3D ruimte verkennen. Los de 60 opdrachten op en leer begrippen zoals boven/onder, binnen/buiten, zichtbaar/verborgen, enz. Kijkt het konijn door het ronde gat of door de ster? Zit het konijn op de gele, de rode of de blauwe blok? Sommige opdrachten zien er bijna hetzelfde uit. Toch kan de oplossing verrassend anders zijn, naargelang hoe ver de oren van het konijn boven de blokken uitsteken.


Inhoud:

- een rode, gele en blauwe houten blok

- 60 opdrachtkaarten

- een foldertje met spelregels en oplossingen.

"Plezierig contact, vertrouwen geven door spelletjes mee te geven zonder te betalen, vind ik echt klasse! Dank je wel daarvoor!" - Jetty

"Zelfs in de vakantie van de werknemers kreeg ik reactie op mijn vraag en de nagekomen afspraken werden perfect verwerkt! " - Ans