Set spel

Set

999 Games

999-SET01

Nieuw

Set is een klassieker onder de denkspellen en mag niet in de collectie van een denkspellen liefhebber ontbreken.
Het doel van set is om zo veel mogelijk 'sets' te 'sparen'. Wie de meeste sets heeft is de winnaar. Zie de uitgebriede beschrijving voor om te lezen wat een set is.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 13,99

Tax included
Bezorging : 2 to 3 weken

If you buy this product, you will receive ~ Loyalty Points.
onze vermelding op www.keurmerk.info

Meer informatie

Probeer zoveel mogelijk 'sets' te verzamelen. Een set bestaat uit drie kaarten waarvan de de verschillenden kenmerken of allemaal verschillende zijn of allemaal hetzelfde. De kenmerken die onderscheiden kunnen worden zijn hoeveelheidkleurvorm en vulling.

Op tafel liggen 12 kaarten in een matrix van 4 bij 3. De spelers proberen nu tegelijkertijd een set te ontdekken ( 3 kaarten waarvan de verschillende kenmerken allemaal hezelfde zijn of juist allemaal verschillend). Als speler een set heeft gevonden zegt hij 'set'. De medespelers controleren de 'set'. Als het inderdaad een set is mag de speler de set houden en worden er 3 nieuwe kaarten opengelegd. De speler die de meeste sets heeft is de winnaar van het spel.

Dit spel is een echte klassieker !

Datasheet

Soort spel Gezelschapsspel, Reactiespel, Kaartspel
Leeftijd vanaf 8 jaar
Aantal spelers 2 - 4 spelers
Speelduur 10 - 20 minuten
Uitgever 999 Games
Vaardigheden Waarnemen, Niet impulsief zijn, Nauwkeurig zijn, Ruimtelijke relaties, Relaties leggen, Elimineren, Vergelijken, Onveranderbaarheid inzien, Logisch denken, Analyseren
Spelregels Nederlands, Engels
Bijzonderheden Mensa Select Awarded

"Absoluut snelle respons bij vragen via mail. Zeer correcte beantwoording bij vragen of opmerkingen. Ik ervaar dit als bijzonder prettig!"

"Goede site Snelle levering Educatief karakter spellen"