NMBRS!

1 Review(s)
A&KJ productions

Nieuw

Maak een reeks bestaande uit 3 of meer kaarten waarvan de getallen een logische reeks vormen.Een zeer leuk kaartspel dat een groot beroep doet op rekenvaardigheden en het vermogen tot logisch redeneren.Een aanrader !

Meer details

17 Items

€ 14,99

Tax included
Verzending: 1 tot 2 dagen

If you buy this product, you will receive ~ Loyalty Points.
onze vermelding op www.keurmerk.info

Meer informatie

Maak een reeks bestaande uit 3 of meer kaarten waarvan de getallen een logische reeks vormen. Het doel van het spel is om als eerste 100 punten te verzamelen. Je verzamelt punten door logische reeksen te maken die bestaan uit drie of kaarten of door kaarten aan te leggen aan reeds neergelegde reeksen. Dat laatste mag echter pas nadat je zelf eerst een reeks van ten minste drie kaarten hebt uitgelegd.Je hebt het spel gewonnen als je als eerste 100 punten hebt weten te behalen. Het kan best zijn dat daar meerdere speelrondes voor nodigHet spel kan op meerdere niveau's gespeeld worden.Bij de 'basisversie' maakt de reeks niet uit. Bij de 'gevorderde' versie moet als je terugrekent de reeks beginnen met een 0 of een 1.Ook hoogbegaafden zullen vele ure speelpelzier beleven aan dit leuke kaartspel.

Datasheet

Soort spel Kaartspel, Denkspel
Leeftijd vanaf 7 jaar
Aantal spelers 2 - 5 spelers
Speelduur 30 - 40 minuten
Vaardigheden Waarnemen, Niet impulsief zijn, Ruimtelijke relaties, Gegevens verzamelen, Relaties leggen, Selecteren, Vergelijken, Plannen, Logisch denken, Analyseren
Spelregels Nederlands
Rated 4.60 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Heel leuk spel

Nmbrs! is een heel leuk spel om met twee of meer personen te spelen, ook met kinderen. Je merkt dat de rekenvaardigheid (ook die van jezelf!) heel snel verbetert. Als je met kinderen speelt, zou ik aanbevelen om de regel "een reeks moet met 1 of 0 beginnen" niet toe te passen, dat maakt het een stuk makkelijker.

Algehele beoordeling
Spelplezier
Duidelijkheid spelregels
Kwaliteit spelmateriaal
Prijs
Was deze review nuttig? ja Nee

"fantastisch snelle levering, goede prijs ik kon het spel nergens goedkoper vinden." - Judith

"Snelle service klant vriendelijk. Onwijs leuke spellen " - soes