Schwarze Löcher spel close up

Schwarze Löcher

Spiel und Design

Nieuw

Zoals alle spellen van deze uitgever is ook dit spel weer in schitterend hout uitgevoerd.
Doel van het spel is om 4 van je 8 houten spelstukken waarmee je speelt van het speelbord te verwijderen. Wie dat als eerste lukt is de winnaar.

Meer details

4 Items

In voorraad

Gratis verzending

€ 69,99

Tax included
Verzending: 1 tot 2 dagen

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 69 loyaliteitspunten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 69 points die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 1,73.

onze vermelding op www.keurmerk.info

Meer informatie

De spelers proberen hun speelstukken voor een van de vier gaten te krijgen zodat deze in het gat gekanteld kunnen worden. Wanneer het een speler lukt om een speelstuk in een gat te kantelen mag het desbetreffende speelstuk van het speelbord worden genomen. Wie als eerste vier speelstukken van het speelbord heeft kunnen nemen is de winaar van het spel.

Wat dit spel bijzonder maakt is dat speelstukken alleen over het speelbord verplaatst kunnen worden door deze te kantelen (rechtop zeten of laten vallen) over de korte zijde of te rollen over de lange zijde.

Het vergt dus veel vooruitdenken om de spellen goed voor een gat gepositioneerd te krijgen. Een speelstuk kan uitsluiten in een gat terecht komen door het te kantelen over de korte zijde (rechtop zetten)

 

Inhoud:

- 1 beukenhouten speelbord

- 16 houten blokjes in twee verschillende soorten hout (ahorn en noten)

- Spelregels (Engels en Duits)

"Absoluut snelle respons bij vragen via mail. Zeer correcte beantwoording bij vragen of opmerkingen. Ik ervaar dit als bijzonder prettig!"

"Een geweldig snelle levering en prima spullen!" - astrid