id="product" class="product product-129 product-schwarze-locher category-126 category-abstract-strategiespel hide-left-column hide-right-column lang_gb">

Schwarze Löcher

Manufacturer:

Zoals alle spellen van deze uitgever is ook dit spel weer in schitterend hout uitgevoerd.
Doel van het spel is om 4 van je 8 houten spelstukken waarmee je speelt van het speelbord te verwijderen. Wie dat als eerste lukt is de winnaar.

In voorraad Warning: Last items in stock!

€69.99 Tax included

De spelers proberen hun speelstukken voor een van de vier gaten te krijgen zodat deze in het gat gekanteld kunnen worden. Wanneer het een speler lukt om een speelstuk in een gat te kantelen mag het desbetreffende speelstuk van het speelbord worden genomen. Wie als eerste vier speelstukken van het speelbord heeft kunnen nemen is de winaar van het spel.

Wat dit spel bijzonder maakt is dat speelstukken alleen over het speelbord verplaatst kunnen worden door deze te kantelen (rechtop zeten of laten vallen) over de korte zijde of te rollen over de lange zijde.

Het vergt dus veel vooruitdenken om de spellen goed voor een gat gepositioneerd te krijgen. Een speelstuk kan uitsluiten in een gat terecht komen door het te kantelen over de korte zijde (rechtop zetten)

 

Inhoud:

- 1 beukenhouten speelbord

- 16 houten blokjes in twee verschillende soorten hout (ahorn en noten)

- Spelregels (Engels en Duits)

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

RIP Rumis

De laatste exemplaren van Rumis Het einde nadert van de voorraad van de houten versie van Rumis (de 4-persoons versie). Heb je...

Feb 2, 2022 2564

Read More

Customers who bought this product also bought:

30 other products in the same category: