Aanbieding! Flixx
  • Flixx
  • Flixx

Flixx

Nieuw

Flixx is een superleuk behendigheidsspel voor 2 personen vanaf 6 jaar.

Spelers moeten proberen hun kogels in een driehoek op het bord te manouvreren, en zo met hun eigen kogels de andere te blokkeren. 

 

Meer details

20 Items

In voorraad

€ 29,99

Tax included
Verzending: 1 tot 2 dagen

If you buy this product, you will receive ~ Loyalty Points.
onze vermelding op www.keurmerk.info

Meer informatie

Een zeer leuk spel dat nu met met maar liefst een korting van 30 % te koop is !

Superleuk behendigheidsspel voor spelers met stalen zenuwen! Flixx is een strategisch actiespel voor jong en oud dat je met z’n tweeën speelt. Je plaatst om de beurten je Flixxer in één van de startvlakken en schiet het balletje in één beweging naar een leeg vlak op het bord. De bedoeling is een driehoekige formatie te maken. Het middelste balletje van je driehoek mag je telkens op de spelrand leggen en telt als één slag. Maar ook je strategie is van belang! Soms is het interessanter te focussen op het blokkeren van je tegenstander en zo te voorkomen dat deze scoort! Kijk goed en analyseer de situatie op het spelbord. Dan, concentratie, mikken en Flixx! Ook je behendigheid is hierbij van cruciaal belang! Het draaibaar spelbord helpt je om je Flixxballetje op de juiste plaats te krijgen. Wie als eerste drie Flixxballetjes scoort, wint het spel!  Flixx is al superfun voor kinderen vanaf 6 jaar en echt onmisbaar in je spelcollectie.

 

 

"Goede site Snelle levering Educatief karakter spellen"

"Absoluut snelle respons bij vragen via mail. Zeer correcte beantwoording bij vragen of opmerkingen. Ik ervaar dit als bijzonder prettig!"