Black Box+

Referentie: 954-440

Manufacturer:

Black Box + is een abstract strategiespel voor 2 personen waarbij de ene speler door middel van analyseren en deductie een molecuulstructuur (de code) moet zien te achterhalen die de andere speler heeft gemaakt.
Een zeer leuk en uitdagend denkspel voor 2 personen. Dit spel is een aanrader voor wie een extra uitdaging zoekt !

6 artikelen

€ 25,99 Tax included

Verzending: 1 tot 2 dagen

Soort spel Abstract strategiespel, Strategiespel, Gezelschapsspel, Denkspel
Leeftijd vanaf 8 jaar
Aantal spelers 2 spelers
Speelduur 20 - 30 minuten
Uitgever Franjos
Vaardigheden Waarnemen, Niet impulsief zijn, Nauwkeurig zijn, Ruimtelijke relaties, Gegevens verzamelen, Relaties leggen, Selecteren, Elimineren, Veronderstellingen maken, Onveranderbaarheid inzien, Logisch denken, Analyseren
Spelregels Nederlands, Duits
Bijzonderheden Eigen import

Het doel van het spel is om de structuur van een molecuul te achterhalen (de code) die de tegenspeler heeft samengesteld. Hiervoor 'vuurt'  hij 'stralen' af op het molecuul. Deze stralen worden volgens vaststaande principes afgebogen, weerkaatst of geabsorbeerd.

Door te analyseren hoe de afgevuurde stralen zich 'voortbewegen' moet men de molecuulstructuur (de code) zien te achterhalen.

Dit spel is niet alleen geschikt voor twee personen, maar is ook alleen te spelen.

Bij het spel zitten namelijk 36 puzzel opgaven voor 1 persoon. Ook zullen wij met enige regelmaat nieuwe puzzels publiceren.

Dit spel is een echt tijdloos spel en uitermate geschikt voor hoogbegaafde personen. 

Wat betreft spelconcept doet het denken aan Mastermind. Bij Mastermind moet je namelijk door door het het combineren van aanwijzingen en logisch redeneren de code kraken.

 

Extra info:

Dit spel zal zeker ook hoogbegaagde kinderen aanspreken.

Het spel bestaat uit 2 versies te weten de versie met een vierkant speelbord en een versie met een hexagonaal speel speelbord.

Bij de versie met het vierkante speelbord kan een molecuul bestaan uit 4 of 5 elementen (atomen). Bij het spel de hexagonale versie kan het molecuul bestaan uit 5 of 6 atomen.

Zeker de hexagonale versie is 'uitdagend' genoeg voor hoogbegaafde kinderen.

 

Lees ook dit artikel dat is geschreven door gast blogger Sandra van Bijsterveld van Topprojecten

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

Onze zekerheden

Unieke spellen

Deskundig advies

Zeer hoge klantwaarderingen

Bezorgd door PostNL (levertijd slechts 1-2 werkdagen)

Sparen voor leuke spellen

onze vermelding op www.keurmerk.info

Wat een enthousiasme bij de verkoper van de spellen. Hij kent ze allemaal en kan in korte tijd uitleggen hoe een spel werkt. - Jeannette -

Dikke pluim! Allereerst, ik bestelde en betaalde mijn bestelling maandagavond, woensdag middag al geleverd! Mijn verhaal: Een onderdeel uit het spel dat in bestelde was stuk. Ik mailde hen hierover, dit was natuurlijk niet hun fout maar de fout van de fabrikant. Op 2 dagen tijd hadden ze met hun leverancier geregeld dat zij rechtstreeks een nieuw onderdeel met de post opstuurde. Top service! - Jolien -

Fijn meegedacht en goed advies gekregen. - Loes -

Ga naar de site