Coerceo
  • Coerceo
  • Coerceo
  • Coerceo
  • Coerceo

Coerceo

Coerceo Company

Nieuw

Coerceo is een zeer mooi uitgevoerd abstract strategiespel voor twee personen. Verover de speelstukken van je tegenstander door zijn stukken met jouw stukken in te sluiten.

Meer details

11 Items

In voorraad

€ 39,99

Tax included
Verzending: 1 tot 2 dagen

If you buy this product, you will receive ~ Loyalty Points.
onze vermelding op www.keurmerk.info

Meer informatie

Het doel van het spel is om de speelstukken van je tegenstander van het speelbord te verwijderen. Je mag een speelstuk van je tegenstander van het speelbord verwijderen als je dat speelstuk met 2 of 3 van je eigen speelstukken hebt ingesloten.Heb je alle speelstukken van je tegenstander verwijderd dan ben je de winnaar.Naast dat speelstukken van het bord verwijderd worden, worden ook speeltegels verwijderd.Hierdoor wordt het speelveld ook nog eens kleiner. Zoals al eerder aangegeven is dit spel een echte aanrader voor mensen die van spellen houden zoals schaken en de spellen uit de Gipf serie. Overigens dient ook nog vermeld te worden dat de kwaliteit van het materiaal zeer goed is. Naast de 'gewone' versie is er ook een Deluxe versie van het spel. Anderen zeggen o.a. over het spel:<"...Coerceo is extremely easy to learn, but takes quite an effort to master....the game has a classic and timeless look to it" boardgamegeek.com "Ik vind Coerceo subliem bedacht. Het spel speelt lekker weg en je hersens gaan er genoeg van kraken. " Gerecenceerd door GuidoInhoud:-18 witte plastic speelstukken-18 zwarte plastic speelstukken-19 zeshoekige tegels/p>>- 1 Spelregelboekje (Ne, Eng, Dui en Spa) Update:Coerceo is winnaar van de Mensa Select Award 2012 !

Datasheet

Soort spel Abstract strategiespel
Leeftijd Vanaf 8 jaar
Aantal spelers 2 spelers
Speelduur 20 - 30 minuten
Uitgever Coerceo
Vaardigheden Analyseren,Ruimtelijk inzicht,Plannen,Waarnemen
Spelregels Nederlands, Engels
Bijzonderheden Mensa Select Award

"Uitstekende communicatie. Uitstekend verpakt Snelle verzending" - Peter

"Zeer snelle levering, keurig en zorgvuldig verpakt. Correcte afhandeling via mailverkeer (op de hoogte van 'in behandeling', 'betaling ontvangen' en 'verzonden'.)" - Denknavigatie