id="product" class="product product-30 product-zambezy category-126 category-abstract-strategiespel hide-left-column hide-right-column lang_gb">

Zambezy

Manufacturer:

Bij Zambezy moet men proberen zoveel mogelijk punten te verzamelen. Men krijgt een punt indien men met aangrenzende speelstukken van dezelfde kleur waarmee men speelt een vierkant op het bord heeft kunnen vormen.

Dit spel wordt niet meer gemaakt. OP=OP !

In voorraad Warning: Last items in stock!

€54.99 Tax included

Bij Zambezy moet men proberen zoveel mogelijk punten te verzamelen. Men krijgt een punt indien men met aangrenzende speelstukken van dezelfde kleur waarmee men speelt een vierkant op het bord heeft kunnen vormen.Er zijn een aantal factoren die dit spel zo leuk maken.

Allereerst mogen speelstukken op elkaar gestapeld worden. Hierdoor speelt men in feite op verschillende niveau's. Ten tweede moet men bij iedere beurt een speelstuk uit een zak pakken. Met weet van te voren dus niet of men een eigen speelstuk op het speelbord moet plaatsen een speelstuk van de tegenstander. Daarnaast zijn er ook nog speciale speelstukken waardoor men speciale zetten mag doen zoals een speelstuk diagonaal verplaatsen of een speelstuk van het speelbord halen.Hoewel er ook een geluksfactor is (men weet niet wiens speelstuk men moet spelen komt er toch veel tactiek bij kijken en heeft men ook ruimtelijk inzicht nodig om te kunnen winnen.
Dit spel is zeer mooi uitgevoerd.

Inhoud:

- Houten speelbord
- 71 kunststof speelstukken
- Spelregels (Engels, Duits)

Helaas bestaat deze uitgever niet meer.
Dit zijn dan ook de laatste spellen

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

RIP Rumis

De laatste exemplaren van Rumis Het einde nadert van de voorraad van de houten versie van Rumis (de 4-persoons versie). Heb je...

Feb 2, 2022 2564

Read More

Customers who bought this product also bought:

30 other products in the same category: