vanaf 3 jaar  

vanaf 3 jaar

Products
There are 6 products.

Showing 1 - 6 of 6 items

 • Een logisch denkspel voor jonge kinderen waarbij ze de puzzelstukken in 2 lagen op elkaar leggen om de oplossing te vinden. Dit spel is geschikt voor jonge kinderen vanaf 3 jaar en iets oudere kinderen.

  €22.49 Tax included
  Delivery: 1 tot 2 days
  In voorraad
 • Combineer logica, ruimtelijk inzicht en fijne motoriek en bouw de mooiste kastelen met de 4 houten blokken en 3 houten torens. Zorg er wel voor dat de ene toren de andere toren niet blokkeert. Dis spel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

  €29.99 Tax included
  Delivery: 1 tot 2 days
  In voorraad
 • Stimuleer oog-hand coördinate en fijne motoriek met dit leuke spel voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar. Bouw de silhouetten na volgens de opdrachtkaart. 2 x 24 opdrachtkaarten (dag en nacht kaartjes)

  €29.99 Tax included
  Delivery: 1 tot 2 days
  In voorraad
 • Set is een klassieker onder de denkspellen en mag niet in de collectie van een denkspellen liefhebber ontbreken. Set junior is een vereenvoudigde uitgave van set en is al te spelen met kinderen vanaf 3 jaar. Het doel van set is om zo veel mogelijk 'sets' te 'sparen'. Wie de meeste sets heeft is de winnaar. Zie de uitgebriede beschrijving voor om te...

  €14.49 Tax included
  Delivery: 2 tot 3 weeks
  Add to cart
  Out of stock

Showing 1 - 6 of 6 items

Onze zekerheden

Unieke spellen

Deskundig advies

Zeer hoge klantwaarderingen

Bezorgd door PostNL (levertijd slechts 1-2 werkdagen)

Sparen voor leuke spellen

onze vermelding op www.keurmerk.info

Zeer snelle levering, keurig en zorgvuldig verpakt. Correcte afhandeling via mailverkeer (op de hoogte van 'in behandeling', 'betaling ontvangen' en 'verzonden'.) - Denknavigatie -

Zeer snelle verwerking en levering van bestelling

Mijn ervaringen blijken uit de scores, die ik gegeven heb en behoeven geen nadere explicatie. - Robert -

Ga naar de site