id="product" class="product product-1519 product-mental-blocks category-140 category-cooperatief-spel hide-left-column hide-right-column lang_gb">

Mental Blocks

Reference: PAN201902

Mental Blocks; het hectische coöperatieve 3D puzzelspel voor 2 tot 9 spelers waarbij je moet samenwerken wil je tot de juiste oplossing komen. Dat klink makkelijker gezegd dan gedaan !
Per opdracht is er maar één oplossing mogelijk. Een verassend uitdagend spel met opdrachten die in moeilijkheidsgraad oplopen van ‘instap’ tot ‘hardcore hoofdbrekers’.

€45.99 Tax included

Soort spel Breinbrekers, Cooperatief spel, Gezelschapsspel, Puzzel
Leeftijd vanaf 8 jaar
Aantal spelers 2 - 8 spelers
Speelduur 20 - 30 minuten
Vaardigheden Waarnemen, Niet impulsief zijn, Nauwkeurig zijn, Ruimtelijke relaties, Gegevens verzamelen, Relaties leggen, Selecteren, Elimineren, Vergelijken, Niet egocentrisch communiceren, Veronderstellingen maken, Onveranderbaarheid inzien, Logisch denken, Analyseren
Spelregels Engels
Bijzonderheden Eigen import, Mensa Select Awarded

Mental Blocks is het hectische , 3D coöperatieve puzzelspel dat je wilt blijven spelen. Spelers moeten in dit uitdagende gezelschapsspel samenwerken om de 3D-puzzels op te lossen. Daarbij loopt het niveau van de opdrachten op van ‘instap’ tot ‘hardcore hoofdbrekers’.

Tijdens het spelen van dit leuke coöperatieve gezelschapsspel moeten de spelers samen een bouwwerk bouwen van de verschillende schuimrubberen blokken. Elke speler heeft daarbij een kaart met één bepaald aanzicht. Terwijl sommige mensen al moeite hebben met samenwerken, is er bij dit spel nog een extra verrassend element, namelijk: elke persoon heeft ook nog een kaart daarop een ‘handicap’. Dat wil zeggen: sommige spelers kunnen alleen bepaalde blokken aanraken, sommigen kunnen alleen bepaalde vormen aanraken en weer anderen mogen niet praten.

Op jacht naar het volbrengen van de opdracht moeten de spelers nu door samen te werken, met in acht neming van hun handicap en binnen de aangeven tijd, het bouwwerk zien te maken. Dit alles leidt tot hectische taferelen en verwarring.

Mental Blocks is een absolute aanrader en zeker en volwaardig alternatief voor het spel La Boca.

Let op : De spelregels zijn in het Engels

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

RIP Rumis

De laatste exemplaren van Rumis Het einde nadert van de voorraad van de houten versie van Rumis (de 4-persoons versie). Heb je...

Feb 2, 2022 2564

Read More

Customers who bought this product also bought:

8 other products in the same category: