Spellenavond bij Refilled Coaching te Ede

Spellenavond bij Refilled Coaching te Ede
Morgen ga is spellen presenteren tijdens een spellenavond die georganiseerd is door Nathalie de Heer van Refilled Coaching te Ede.
De is niet de eerste keer dat wij samen een spellenavond verzorgen. Voordat corona uitbrak ben ik ook al een keer bij haar op bezoek geweest.
Het is altijd weer lastig kiezen welke spellen ik zal meenemen gezien de beschikbare tijd en de grootte van mijn collectie.
Morgen zal ik in ieder geval de volgende spellen meenemen, te weten:
Tuki, Maki Stack, Logik-Labyrinth, Schwarz Rot Gelb, Rings Up, Der Panzer knacker, Six, Digit, Mental Blocks, Differix, Rumis en Dot to Dot.
Het is weer een leuke variatie aan spellen bestaande uit educatieve spellen, gezelschapsspellen, spellen voor 1 persoon, spellen voor meerdere personen en spellen voor jong en oud.
Veel van de spellen kunnen ook ingezet worden voor het trainen van cognitieve functies, executieve functie en andere vaardigheden. Dat is tenslotte ook het thema van de avond ?
Onderstaand een aantal reacties van mensen die eerdere spellenavonden hebben bezocht:
"Gisteravond een zeer geslaagde informatie- en spelavond over denkspellen?"
(Martin Timmer / Voorsprong in Talent)
"Een leuke avond en vol inspiratie naar huis gereden.?"
(Marije Turel / Tureluurs educatie)
"Onze kennismaking was op een spelletjesavond waar we met veel plezier aan terugdenken, en de spellen die we gekocht hebben zijn fantastisch!"
(Wennie)
Ben je na het lezen van het bovenstaande enthousiast geworden en zou je zelf wel een dergelijke spellenavond willen organiseren waarbij ik spellen kom uitleggen ? Neem dan gerust contact met me op.

Related products

Onze zekerheden

Unieke spellen

Deskundig advies

Zeer hoge klantwaarderingen

Bezorgd door PostNL (levertijd slechts 1-2 werkdagen)

Sparen voor leuke spellen

onze vermelding op www.keurmerk.info

Als je boven een bepaald bedrag aan spellen kocht, dan mocht je een gratis spel uitkiezen. Ik had deze actie over het hoofd gezien, maar ik werd hier speciaal nog over gebeld om mij hier alsnog op te attenderen. - Monique -

Absoluut snelle respons bij vragen via mail. Zeer correcte beantwoording bij vragen of opmerkingen. Ik ervaar dit als bijzonder prettig!

Men heeft veel verstand van zaken, levert zeer snel voor een goede prijs kwalitatief goede spellen! Super! - Gabrielle -

Ga naar de site