id="product" class="product product-509 product-quiz-it-junior-varkentjes-wassen category-128 category-kaartspel hide-left-column hide-right-column lang_gb">

QUIZ IT! junior - Varkentjes wassen!

Manufacturer:

50 spreekwoordenraadsels voor kinderen vanaf 8 jaar.

De spellen zijn leuk om in tweetallen of alleen te doen, maar ook prima klassikaal in te zetten, bijvoorbeeld om een les mee te beginnen of te eindigen.

This product is no longer in stock

€6.05 Tax included

De serie QUIZ IT! Junior!

De serie QUIZ IT! Junior bestaat uit quizspellen en breinbrekers rond allerlei vakgebieden en thema's. O.a. rekenen, taal (spreekwoorden, spelling), techniek, geschiedenis, topografie enz. Er verschijnen regelmatig nieuwe titels. 

Het thema van Varkentjes wassen! is spreekwoorden

Wilt u uw kind spelenderwijs meer laten leren over spreekwoorden? Varkentjes wassen! is een gezellig quizspel met spreekwoordraadsels. Kinderen spelen het met of tegen elkaar.

Elk quizdoosje bestaat uit vijftig leuke vragen en raadsels.

De spellen staan garant voor urenlang speelplezier en breinkraken. Door de kleurrijke illustraties zien de spellen er extra aantrekkelijk uit.


QUIZ IT! Junior is zeer geschikt voor leerkrachten die graag meer educatieve spelmaterialen "voor tussendoor" willen inzetten in hun groep.

Latest Blog posts

Read latest posts from our blog.

RIP Rumis

De laatste exemplaren van Rumis Het einde nadert van de voorraad van de houten versie van Rumis (de 4-persoons versie). Heb je...

Feb 2, 2022 2564

Read More

Customers who bought this product also bought:

30 other products in the same category: